Discovery Plus uitzending medicinale cannabis

Discovery Plus heeft een mooie uitzending gemaakt van het maakproces van medicinale cannabis door onze teler Bedrocan. De uitzending maakt deel uit van de reeks "How do they do it" waarin het team van Discovery bijzondere bedrijven bezoekt en het maakproces van die bedrijven op toegankelijke wijze in beeld brengt. Stapsgewijs brengt de presentator de kijker mee in het maakproces en brengt goed in beeld waarom het proces zo is ingericht: hoogwaardige medicinale cannabis waarvan het proces van begin tot eind is gecontroleerd met maar een doel: hoogwaardige en veilige medicinale cannabis voor de patiënt. Ook wordt goed uitgelegd dat medicinale cannabis geen kwalen heelt, maar verlichting brengt in pijn-ervaring. Bekijk de uitzending hier: https://lnkd.in/eRAXDAz5